ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε μια νέα και δυναμική εταιρία ενοικίασης σκαφών με τον πελάτη μας στο επίκεντρο. Σκοπός μας η εξυπηρέτηση όλων των απαιτήσεων σας στην ενοικίαση σκαφών αναψυχής. Διαθέτουμε έναν αυξανόμενο αριθμό σκαφών στο στόλο μας, με εξειδίκευση σε φουσκωτά σκάφη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  •   Ενοικιάσεις σκαφών με ή χωρίς σκίπερ
  •   Υπηρεσία tender
  •   Μεταφορές
  •   Ειδικά ταξίδια / κρουαζιέρες
  •   Ταξίδια για ψάρεμα
  •   Υπηρεσίες VIP

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ

Σας προσφέρουμε ενοικιάσεις σκαφών σε ανταγωνιστικές τιμές με ή χωρίς σκίπερ. Τα σκάφη μας είναι πλήρως εξοπλισμένα, καθαρισμένα, πλήρες σε καύσιμα κατά την παράδοση. Προσφέρουμε επίσης πλήρης ασφάλιση για την άνεση σας.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να επιλέξετε λιμάνι αναχώρησης και αφετηρίας, στην Πάρο τα λιμάνια Αλυκής και Πούντας. Στην Πάρο τα λιμάνια Παροικιάς και Νάουσας είναι για ενοικιάσεις τρίων (3) ή περισσότερο ημερών. Τα λιμάνια σε άλλα νησιά είναι για ενοικιάσεις τρίων (3) ή περισσότερο ημερών με επιβάρυνση ανάλογα με την απόσταση από την Αλυκή Πάρου. Ρωτήστε μας για επιπλέον λεπτομέρεις.
Τα σκάφη μας είναι όλα ασφαλισμένα. Για ενοικίαση χωρίς σκίπερ τα σκάφη μας είναι ασφαλισμένα για ζημιές πρως τρίτους και κλοπή. Ο Ναυλωτής καταβάλει εγγύηση 1000 Ευρώ για σκάφος με μία μηχανή και 2000 Ευρώ για σκάφος με δύο μηχανές. Ζημιές που προκαλούνται από τον Ναυλωτή στο σκάφος θα παρακρατούνται από το ποσό εγγύησης. Για ενοικίαση με σκίπερ υπάρχει πλήρης κάλυψη.
Απαγορεύεται η χρήση του σκάφους σε καιρό άνω τον 6 Beaufort. Αν έχει κακοκαιρία κάποιες μέρες της κράτησης σας δεν υπάρχει μερική επιστροφή χρημάτων. Αν έχει κακοκαιρία όλη την διάρκεια της κράτησης θα έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.
Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας χωρίς επιβάρυνση μέχρι 30 ημέρες πριν την έναρξη της κράτησης. Αν ακυρώσετε λιγότερο από 30 ημέρες πριν την κράτηση θα λάβετε το 30% του ποσού της προκαταβολής. Αν ακυρώσετε 5 ημέρες ή λιγότερο πριν την κράτηση δεν υπάρχει επιστροφή προκαταβολής.
Η προκαταβολή είναι 50% του ποσού της κράτησης.
Η βάση μας είναι το λιμάνι Αλυκής Πάρου, μπορείτε να πάτε όπου θέλετε στις Κυκλάδες, Πάρος, Μύκονος, Σαντορίνη, Νάξος, κλπ. Ο μόνος περιορισμός είναι να μένετε σε Ελληνικά χωρικά ύδατα.
Όλα τα σκάφη παραδίδονται απο την G3 Boats γεμάτα με καύσιμα. Κατά την επιστροφή το σκάφος παραδίδεται γεμάτο καύσιμα από τον Ναυλωτή. Κατόπιν συννενώησης στην παράδωση σκάφους η G3 Boats μπορεί να κανωνίσει βυτίο καυσίμων για την πλήρωση.
Για ενοικίαση χωρίσ σκίπερ όλα μας τα σκάφη χρέιάζονται άδεια χειριστή ταχυπλόου ή διεθνή άδεια ICC (International Certificate of Competence).
Όλα τα σκάφη μας παραδίδονται καθαρά, ελεγμένα, ασφαλισμένα, με 24ωρη υποστήριξη από την G3 Boats και σύστημα εντοπισμού, με όλα τα απαραίτητα σωστικά μέσα για την ασφαλειά σας. Επίσης προσφέρουμε γεμάτο ψυγείο πάγου, με σάντουιτς και αναψυκτικά. Όλα τα σκάφη μας έχουν τέντες ηλίου, ντους γλυκού νερού, ηχοσύστημα και GPS.